kfiatuszek - komentarze |
Tak jakiś smutny nastrój dziś wieczorem![]() Kurde no... Wczoraj byłam w Gali ...nawet fajnie było...coprawda dopiero po 3 ![]() ![]() Noo może bez przesadyzmu no ale... Bo ja takie biedne "małe" kochane grzeczne dziecko wiecznie jestem.. ![]() ![]() Byłoby lepiej chyba zebym była taka wredną , głupia s***,palącą,pijącą i ćpajacą (złą dziewczynką ![]() To wszystko takie niesprawiedliwe.... Moze bedzie lepiej a może nie... Gdybym mogła cofnąc czas i sprawic cos....To chcialabym kogos wcale nie zobaczyc, albo nigdy nie poznać,nie rozmaiwac i wogole... Ale to kurde sobie no mada faka jest niemozliwe.... Ale to życie jest trudne... Czy ktos mnie wogole kocha... ![]() Dobra idę śpiulkac, bo zaraz sie rozpłacze... Słucham ślicznej piosenki Kelly familly(czy jakkolwiek to sie pisze ![]() Ale jest sliczna...,a zarazem smutna... Ah...No i z okazjii walentynek(które są już niedługo...) chcę złozyc wszystkim zakochanym serdeczne życzenia...Aby szczęście miłości towarzyszyło im przez cały czas;D....A sobie tym samym zyczę...radości z tego co spotyka mnie dobrego..No i chocby jednej pamiętnej walentynki ![]() DOBRANOC... |
|
Tak napisali inni: |
Talk.pl :: Wróć |