kfiatuszek - komentarze |
| Tak jakiś smutny nastrój dziś wieczorem Kurde no... Wczoraj byłam w Gali ...nawet fajnie było...coprawda dopiero po 3 Noo może bez przesadyzmu no ale... Bo ja takie biedne "małe" kochane grzeczne dziecko wiecznie jestem.. Byłoby lepiej chyba zebym była taka wredną , głupia s***,palącą,pijącą i ćpajacą (złą dziewczynką To wszystko takie niesprawiedliwe.... Moze bedzie lepiej a może nie... Gdybym mogła cofnąc czas i sprawic cos....To chcialabym kogos wcale nie zobaczyc, albo nigdy nie poznać,nie rozmaiwac i wogole... Ale to kurde sobie no mada faka jest niemozliwe.... Ale to życie jest trudne... Czy ktos mnie wogole kocha... Dobra idę śpiulkac, bo zaraz sie rozpłacze... Słucham ślicznej piosenki Kelly familly(czy jakkolwiek to sie pisze Ale jest sliczna...,a zarazem smutna... Ah...No i z okazjii walentynek(które są już niedługo...) chcę złozyc wszystkim zakochanym serdeczne życzenia...Aby szczęście miłości towarzyszyło im przez cały czas;D....A sobie tym samym zyczę...radości z tego co spotyka mnie dobrego..No i chocby jednej pamiętnej walentynki DOBRANOC... |
|
|
| Tak napisali inni: |
| Talk.pl :: Wróć |